Sunlight 100 - ID: A079657

BioliteSunlight 100

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sunlight 100 från Biolite

SunLight 100 från BioLite är en liten och portabel solcellslampa med solpanel på ena sidan och LED ljuspanel på andra sidan. Med SunLight laddar du enkelt och smidigt upp din lampa med hjälp av solen och när batteriet är fullt har du upp till 50 timmars ljus (på lägsta ljusstyrka). Man kan enkelt växla mellan vitt ljus och ett fullt färgspektra. På detta sätt kan man få en härlig myskänsla vid lägerplatsen. Med hjälp av 360 graders Kick-stand kan man optimera vinkeln mot solen.

Max ljusstyrka: 100 Lumen
Vikt: 95 gram

Blank
Egenskaper för Sunlight 100:
Vikt: 95 g
Max Ljusstyrka: 100 Lm
BioLite utvecklar och tillverkar avancerade energiprodukter som gör matlagning med trä lika ren, säker och lätt som moderna bränslen. Samtidigt ger den el för att ladda mobiltelefoner och LED-lampor off-grid.

Mer från Biolite

Visa alla Lyktor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!