Missa inte! Just nu kan du spara upp till 600 kr i vår populära rabattstege*      Villkor

Boston Oiled Leather Regular - ID: A043745

BirkenstockBoston Oiled Leather Regular

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Boston Oiled Leather Regular från Birkenstock

Boston Oiled Leather Regular från Birkenstock är en klassisk toffla som kan användas året runt. Tofflan är tillverkad av extra tjockt, oljat nubuckläder med en öppen kant. Normal läst.
 • Anatomiskt formad fotbädd i kork/latex
 • En justerbar rem
 • Tillverkad i Tyskland
Upptill: Oljat läder
Oljat läder kan kännas igen genom sin obehandlade yta som Birkenstock vill behålla som den är. Lädret är mellan 2,8 till 3,2 mm tjockt.
Innersula: Mocka
Den flexibla innersulan i läder är snäll mot huden och bäddar mjukt in din fot och justerar sig efter dess former. De öppna porerna släpper igenom fukt och värme från fötterna för ett behagligt klimat.
Fotbädd: Kork
Kork är ett hållbart material utvunnet från barken från en korkek. Detta naturmaterial isolerar och ger bra stötdämpning.
Yttersula: EVA
EVA (Ethylene Vinyl Acetate) är ett högkvalitativt, väldigt lätt och elastiskt material med otroligt bra dämpning. Det resulterar i att sulan jämnar ut ojämnheter i golvet eller marken och ser till att varje steg får en mjuk stötdämpning.
Sagan om Birkenstock börjar år 1774 då Johann Adam Birkenstock övertog ett gammalt skomakeri. År 1896 noteras att Konrad Birkenstock, då ägare till två stora skoaffärer med ortopedservice i Tyskland, reste runt och föreläste om sina revolutionerande idéer om ortopedi och anatomi. Enligt Konrad bör foten röra sig på "rätt sätt" och inte fixeras med metallinlägg som var vanligt på den tiden. Utvecklingen har fortsatt och idag består Birkenstock av ett antal olika varumärken som riktar sig till olika målgrupper; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio och Birki's.

Mer från Birkenstock

Visa alla Klätterskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!