Milano Birko-Flor Slim - ID: A032068

BirkenstockMilano Birko-Flor Slim

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Milano Birko-Flor Slim från Birkenstock

Milano Birko-Flor Slim från Birkenstock är otroligt sköna sandaler för dig som står och går mycket om dagarna. Tre justerbara remmar håller foten stadigt på plats och den anatomiska fotbädden avlastar och ger stöd. Milano Birko-Flor Slim är tillverkade av Birko-flor som är ett lättskött och hygieniskt PVC-material med mjuk fleece på insidan. Sulan har smal vidd med EVA som dämpar varje steg du tar.
Egenskaper för Milano Birko-Flor Slim:
Tåskydd: Nej
Extra vattentålig: Nej
Material: Syntet
Sagan om Birkenstock börjar år 1774 då Johann Adam Birkenstock övertog ett gammalt skomakeri. År 1896 noteras att Konrad Birkenstock, då ägare till två stora skoaffärer med ortopedservice i Tyskland, reste runt och föreläste om sina revolutionerande idéer om ortopedi och anatomi. Enligt Konrad bör foten röra sig på "rätt sätt" och inte fixeras med metallinlägg som var vanligt på den tiden. Utvecklingen har fortsatt och idag består Birkenstock av ett antal olika varumärken som riktar sig till olika målgrupper; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio och Birki's.

Mer från Birkenstock

Visa alla Sandaler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!