Academy Tank Women's Sport - ID: A077391

Björn BorgAcademy Tank Women's Sport

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Academy Tank Women's Sport från Björn Borg

Björn Borg Sports Academy Tank är perfekt för dig som gillar en nära och följsam passform. Den djupt skurna ryggen ger dig rörelsefriheten du vill ha. Tillverkad i ett material av återvunnen polyester och elastan, behandlat med Hydro Pro för att hålla fukten borta och ge en behaglig känsla. På nederkant baktill ett diskret tryck som en fin detalj. Matcha gärna med Sports Academy Tights.
 •  90% återvunnen polyester 10% elastan
Egenskaper för Academy Tank Women's Sport:
Material: Polyester
Björn Borg är ett internationellt sportmodemärke för alla som vill känna sig aktiva och attraktiva. De designar produkter som kombinerar ett unikt uttryck, perfekt passform, bra funktionalitet och hållbar kvalitet. Dessa produkter kanske inte förändrar hur du ser ut, men de kommer att förändra hur du känner dig. Björn Borg har ett kall: att inspirera människor att bli bättre genom sin tro på att sport kan stärka vårt intellekt, våra själar och våra kroppar till att bli mer än vad de är idag, och att vem som helst kan bli vad som helst.

Mer från Björn Borg

Visa alla Träningströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!