Bjørn Dæhlie

-
Bjørn Dæhlie är en av tidernas främste längdskidåkare med sina totalt 29 OS och VM-medaljer. 1996 introducerade han sin egna kollektion med tekniska skidplagg. Funktionalitet och komfort är ledorden. Allt för att uppmuntra dig att vara med i en sport som så många älskar.

Bjørn Dæhlie

(100 produkter)

Enligt Dæhlie själv fanns drömmen om att bli olympisk mästare sedan barnsben, nu är hans dröm att tillverka marknadens bästa kläder för längdskidåkning. Något han gör med sin enorma erfarenhet från hela sportbranschen och inte minst skidåkning i sig. Han har sett att det omöjliga kan bli verklighet och spar inte på ambitionerna vad han än tar sig för.

Personligen en stor del i varumärket

1996 introducerade Dæhlie sin egen kollektion med tekniska skidkläder, med funktionalitet och renhet som främsta ledord. Bjørn Dæhlie har inte bara satt sitt namn på kläderna, utan har från start haft ett stort engagemang i företagets produktutveckling och marknadsföring.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!