BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Blitz Spike Traction Device - ID: A070796

Kampanj
Nyhet!

Black DiamondBlitz Spike Traction Device

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Blitz Spike Traction Device från Black Diamond

Ultralätta broddar för vandringen, Blitz Spike Traction Device från Black Diamond har en minimalistisk design för dig som vill röra dig snabbt och lätt i bergen. Packbar, slitstark och med 6 rostfria dubbar på framfoten. Blitz Spike utmärker sig i varierad terräng där det krävs ökat grepp.
 • Minimalistisk design med hälretention elastomer och webbing tå ögla
 • 6 dubbar i rostfritt stål med optimerad 8 mm längd som ger överlägsen dragkraft i framfoten över varierad terräng med snö och is samtidigt som stabiliteten under foten bibehålls på berg och hårda ytor
 • Ultratålig konstruktion med förstärkta elastomeröglor 
 • Hälband för att enkelt ta på/av
 • 45 gram per enhet (storlek Medium)

Storlekar
S: 35-38,5
M: 39-42
L: 42,5-56
XL: 46,5-49,5
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Tillbehör Skor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!