Cliff Cabana Double Portaledge - ID: A076320

Nyhet!

Black DiamondCliff Cabana Double Portaledge

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cliff Cabana Double Portaledge från Black Diamond

Cliff Cabana Double Portaledge är en tillförlitligt portaledge från Black Diamond. Cliff Cabana är tillverkad av stark men ändå lätt anodiserad aluminium och slitstark 210d nylon ripstop. Den är lätt att sätta upp och har fyra spännremmar och ett sexpunkts spännsystem för snabba och enkla justeringar. Flera förvaringsfickor håller dina pannlampor och andra små väsentliga saker säkra.
 • Enkel installation och justering
 • Stängerna är tillverkade av 6061 T-6 45 mm aluminium
 • Fyra spännremmar justerar golvet
 • Sexpunkts spännsystem håller portaledgen jämn
Egenskaper för Cliff Cabana Double Portaledge:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 2130 x 1300 mm
Vikt: 9000 g
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!