Cosmo 225 Headlamp - ID: A053885

Kampanj

Black DiamondCosmo 225 Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cosmo 225 Headlamp från Black Diamond

Med 225 lumen ljusstyrka inrymd i ett superkompakt, vattentät hus, är Cosmo225 perfekt för urbana äventyr och övernattningar i skogen. Cosmos nya, kompakta kropp är mer ergonomisk med en lägre profil för bättre balans, och det uppdaterade användargränssnittet innehåller en andra brytare för enkel linsval. Dessutom ger den uppdaterade optiska effektiviteten inte bara ljusare ljus utan sparar också batteriets livslängd. Tack vare sin helt vattentäta konstruktion, fortsätter Cosmo att visa vägen genom fulla stormar, oavsett om du är tvungen att cykla hem i regnet eller vandra tillbaka till lägret i en oväntad skur.
 • Rött nattläge som aktiveras utan att bläddra igenom alla ljuslägen
 • Kompakt, lågprofilig design 
 • Använder tre AAA-batterier
 • Inställningarna inkluderar närhets- och distanslägen, dimning, strobe, rött nattläge och låsläge
 • Mångsidig optisk linsdesign

Egenskaper för Cosmo 225 Headlamp:
Antal dioder: 2
Vattenskydd: IPX8
Max Batteritid: 200 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 83 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Ja
Max Ljusstyrka: 255 Lm
Max räckvidd: 72 m
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare og friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!