Cosmo 225 Headlamp - ID: A053885

Black DiamondCosmo 225 Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cosmo 225 Headlamp från Black Diamond

Med 225 lumen ljusstyrka inrymd i ett superkompakt, vattentät hus, är Cosmo225 perfekt för urbana äventyr och övernattningar i skogen. Cosmos nya, kompakta kropp är mer ergonomisk med en lägre profil för bättre balans, och det uppdaterade användargränssnittet innehåller en andra brytare för enkel linsval. Dessutom ger den uppdaterade optiska effektiviteten inte bara ljusare ljus utan sparar också batteriets livslängd. Tack vare sin helt vattentäta konstruktion, fortsätter Cosmo att visa vägen genom fulla stormar, oavsett om du är tvungen att cykla hem i regnet eller vandra tillbaka till lägret i en oväntad skur.
 • Rött nattläge som aktiveras utan att bläddra igenom alla ljuslägen
 • Kompakt, lågprofilig design 
 • Använder tre AAA-batterier
 • Inställningarna inkluderar närhets- och distanslägen, dimning, strobe, rött nattläge och låsläge
 • Mångsidig optisk linsdesign

Egenskaper för Cosmo 225 Headlamp:
Vattenskydd: IPX8
Antal dioder: 2
Max Batteritid: 200 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 83 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Ja
Max Ljusstyrka: 255 Lm
Max räckvidd: 72 m
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!