Cosmo 300 Headlamp - ID: A070752

Black DiamondCosmo 300 Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cosmo 300 Headlamp från Black Diamond

Med 300 lumen i en superkompakt, vattentät kropp, är Cosmo 300 Headlamp från Black Diamond perfekt för äventyr och övernattningar i skogen. Cosmos nya kompakta kropp är mer ergonomisk med en lägre profil för förbättrad balans och det uppdaterade användargränssnittet innehåller en andra knapp för enkelt val av lins. Dessutom ger den uppdaterade optiska effektiviteten inte bara starkare ljus utan sparar också batteriets livslängd. Och tack vare sin vattentäta konstruktion fortsätter Cosmo att lysa upp vägen oavsett om du tvingas cykla hem i regnet eller om du vandrar tillbaka till lägret i en oväntad regnskur.
 • Avger upp till 300 lumen vid maxinställning
 • Röd Night Vision, har dimning och strobelägen
 • Kompakt design med låg profil. Använder tre AAA-batterier
 • Inställningarna inkluderar närhets- och avståndslägen, dimning, strobe, röd Night Vision och låsläge
 • Mångfasetterad optisk linsdesign
 • IPX8: Vattentät-testad för att fungera minst 1,1 meter under vattnet i 30 minuter. Om den är nedsänkt kan vatten komma in i batterifacket men den fungerar fortfarande; den ska torkas ut helt efter användning under våta förhållanden.
 • Digital lockout-funktion skyddar mot oavsiktlig användning när den förvaras i en förpackning eller ficka
Egenskaper för Cosmo 300 Headlamp:
Vattenskydd: IPX8
Max Batteritid: 200 h
Vikt: 83 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Ja
Dimfunktion: Ja
Justerbar fokus: Ja
Max Ljusstyrka: 300 Lm
Max räckvidd: 75 m
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!