Creek Chalk Bag - ID: A032501

Black DiamondCreek Chalk Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Creek Chalk Bag från Black Diamond

Creek Chalk Bag är gjord av samma vattentäta och slitstarka material som hela Black Diamonds Creek serie. Spännet är gjort av metall och den har hållare för en liten borste. Den ergonomiska utformningen för att påsen är perfekt att ha med sig upp på problemet så du kan krita på precis innan cruxet utan att behöva lägga tid på att gräva efter krita. I botten finns en dragkedjeförsedd där du kan förvara småsaker.
 • Slitstarkt tyg.
 • Höftbälte med metallspänne. 
 • Hållare för borste. 
 • Dragkedjeförsedd ficka i botten. 
 • Ergonomiskt utformad för att nå kritan lätt. 
 • Vikt 123 gram. 
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!