Cyborg Pro - ID: A063725

Black DiamondCyborg Pro

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cyborg Pro från Black Diamond

Cyborg Pro är ett stegjärn i rostfritt stål från Black Diamond som är perfekt för is- och mixklättring. Cyborg är ett aggressivt stegjärn med 12 taggar på varje järn som levereras med två vertikala Cyborg Front Point fronttaggar. Cyborg kan också göras om till monopoint med endast en fronttagg för hårda mixruter och precisa omplaceringar. Levereras med ABS-plattor för minimal risk för att snö fäster sig under järnet.

 • Skon är enkel att justera och har mikrojustering på hälen för en ännu mer precis justering.
 • Material: Rostfritt stål
 • Storlekar: 36 - 46 EUR


Egenskaper för Cyborg Pro:
Vikt: 1080 g
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!