Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Distance Carbon Ar Trek Poles - ID: A053686

Black DiamondDistance Carbon Ar Trek Poles

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Distance Carbon Ar Trek Poles från Black Diamond

Designad för den viktmedvetna vadraren kommer Distance Carbon Ar Trek Pole från Black Diamond med ett tillbehörsklart grepp vilket gör dem kompatibelt med sin äventyrspartner - Remote UL-skyddet - med hjälp av ett tillbehör (säljs separat) som förvandlar distans AR till tältpinnar. Distans Carbon AR är snabba i spåret med sin ultralätta konstruktion och prisbelönta FlickLock justerbarhet
 • Tillbehörsklart grepp som är kompatibelt med Remote UL Shelter (säljs separat)
 • FlickLock justerbarhet
 • Ultralätt kolfiberkonstruktion
 • Skidkompatibel, passa med  100 mm trugor för djup snö
Egenskaper för Distance Carbon Ar Trek Poles:
Längdspann: 105-125 cm
Låsning: Fastlock
Vikt per par: 388 g
Hopfälld längd: 38 cm
Ställbar längd: Ja
Ihopfällbar: Ja
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!