BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

GlideLite Splitboard Mix Skins - ID: A070800

Kampanj
Nyhet!

Black DiamondGlideLite Splitboard Mix Skins

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om GlideLite Splitboard Mix Skins från Black Diamond

De uppdaterade GlideLite Splitboard Mix Skins från Black Diamond är designade för episka splitboardutflykter och har en omdesignad tail som är justerbar och sträcker sig till perfekt längd. Dessa stighudar är designade med en blandning av mohair och nylon och ger den ultimata balansen mellan lätt glid och uppåtgående dragkraft.
 • Blandning av 65% mohair och 35% nylon
 • Omgjorda justerbara tails som sträcker sig i två riktningar för att passa en mängd olika brädor
Egenskaper för GlideLite Splitboard Mix Skins:
Material stighudar: Mohair/Nylon
Vikt: 789 g
Bredd: 147 mm
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!