Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Glissade Mitts - ID: A043921

Kampanj

Black DiamondGlissade Mitts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Glissade Mitts från Black Diamond

Black Diamond Glissade Mitts erbjuder fyrsäsongsskydd i alla bergsmiljöer. Vare sig du åker skidor i alperna på vintern eller vill ha lite extra värme på kvällen på din somamrtur. Vattentäta BDry ™ -insatser, nötningsbeständiga Pertex Shield-skal och varmt fleecefoder skyddar händerna mot kallt, vått och blåsigt vädret.
 • Fast fodring med 100% vattentät BDry-insats
 • Lättviktigt, nötningsbeständigt, Pertex® Shield-skal med 4-vägs stretch
 • Fast 100 g fleecefoder
 • Getläderhandflata med kevlarstygn
Egenskaper för Glissade Mitts:
Handskmodell: Tumvante
Insida: Fodrad
Foder: Syntet
Löstagbart foder: Nej
Yttermaterial: Skinn/Syntet
Membran: Nej
Vattentäta: Ja
Vindtäta: Ja
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Skidhandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!