Half Dome Helmet - ID: A063790

Black DiamondHalf Dome Helmet

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Half Dome Helmet från Black Diamond

Half Dome Helmet från Black Diamond är en klassisk hjälm bland klättrare världen över. Hjälmen har låg profil med strömlinjeformande klämmor för pannlampa och storleksjusteringar som kan göras med endast en hand. Det ökar inte bara säkerheten, utan också effektiviteten när du är mitt på berget.
 • Format EPS skum med ett skal av polykarbonat i låg profil
 • Strömlinjeformande och lätta klämmor för pannlampa
 • Storleken kan justeras med endast en hand
 • Lätt att justera remmen under hakan
 • Vikt:
  S/M: 330 g
  M/L: 350 g
 • Storlek:
  S/M: 50-58 cm
  L/M: 56-63 cm
Blank
Egenskaper för Half Dome Helmet:
Kön: Unisex
Urtagbar lining: Nej
Justerbar: Ja
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klätterhjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!