Half Dome Helmet - ID: A063790

Nyhet!

Black DiamondHalf Dome Helmet

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Half Dome Helmet från Black Diamond

Half Dome Helmet från Black Diamond är en klassisk hjälm bland klättrare världen över. Hjälmen har låg profil med strömlinjeformande klämmor för pannlampa och storleksjusteringar som kan göras med endast en hand. Det ökar inte bara säkerheten, utan också effektiviteten när du är mitt på berget.
 • Format EPS skum med ett skal av polykarbonat i låg profil
 • Strömlinjeformande och lätta klämmor för pannlampa
 • Storleken kan justeras med endast en hand
 • Lätt att justera remmen under hakan
 • Vikt:
  S/M: 330 g
  M/L: 350 g
 • Storlek:
  S/M: 50-58 cm
  L/M: 56-63 cm
Egenskaper för Half Dome Helmet:
Kön: Unisex
Urtagbar lining: Nej
Justerbar: Ja
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klätterhjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!