Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Icon - ID: A025748

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Icon från Black Diamond

Icon är den mest starka och klara pannlampan i Black Diamonds sortiment. För äventyrsproffs eller för dig som helt enkelt bara vill ha en riktigt sjyst pannlampa. Oavsett om du ska ut och springa, klättra, skida eller vandra så är Black Diamond Icon ett bra val. Med ett maxljus på 500 Lumen kommer du garanterat hitta fram när det blir lite skumt eller för den delen bäcksvart.
Batteripacket är avtagbart så du kan förvara det på ett något varmare ställe när du inte använder lampan, och på så vis spara på batteriets livslängd.
Utrustad med Programmable Brightness Memory vilket innebär att du kan ställa in vilken ljusstyrka som gäller när du sätter på lampan.
Även utrustad med rött, grönt och blått ljus för de nattliga äventyren när du vill behålla ditt goda mörkerseende. 

Led: 1 QuadPower, 1 DoublePower
15 meters räckvidd på lägsta ljusstyrka, 110 meter på högsta. 
200 timmars batteritid på lägsta ljusstyrkan och 50 timmar på högsta.
IPX 67, dvs dammsäker och vattentät ner till 1 meter under 30 minuter. Egenskaper för Icon:
Antal dioder: 3
Vattenskydd: IPX7
Max Batteritid: 200 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 230 g
Antal batterier 4 AA st
Batterier medföljer: Ja
Dimfunktion: Ja
Justerbar fokus: Ja
Max Ljusstyrka: 500 Lm
Max räckvidd: 110 m
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!