27591

Ion Keychain Light - ID: A067061

Black DiamondIon Keychain Light

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ion Keychain Light från Black Diamond

Ett mångsidigt ljus som funkar överallt, Ion Keychain Light från Black Diamond belyser de situationer där en ficklampa är den utrustning du behöver. Med 40 lumen redo, fäst på dina bilnycklar, din ryggsäck eller sele, kommer du aldrig att lämna hemmet utan den.
 • Avger 40 lumen vid maxinställning
 • Karbin-nyckelring
 • Mekaniskt vridlås
 • Dim- och strobe-läge
 • >Körs på två myntcellsbatterier (CR2032 ingår)
Egenskaper för Ion Keychain Light:
Vattenskydd: IPX4
Max Batteritid: 18 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 45 g
Antal batterier 2 st
Batterier medföljer: Ja
Max Ljusstyrka: 40 Lm
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Ficklampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!