JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack - ID: A059033

Black DiamondJetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack från Black Diamond

JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack från Black Diamond använder sig av det kondensatorbaserade Alpride E1-systemet, vilket är en ny innovation inom airbag-packtekniken. JetForce Tour har ett helt elektroniskt, turbinbaserat fläcksystem som drivs av superkondensatorer, vilket gör det enkelt att resa. Förpackningen har en dedikerad lavin- säkerhetsficka, som rymmer ett spadehandtag, sond och spadeblad perfekt. Det bekväma höftbältet har en stickaficka och det medföljer också med en vanlig benögla för att förhindra att förpackningen dras över huvudet vid ett snöskred.
 • Alpride E1 är ett banbrytande superkapacitatets airbag-system, uppladdningsbart och kraftfullt. 
 • Laddar på mindre än 1 timme via mikro-USB- eller AA-batterier
 • Dedikerad avy-utrustningsficka
 • Rymlig tillbehörsficka
 • Hjälmhållare, höftbältesstickficka och inre tillbehörsficka.
Egenskaper för JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack:
Lavinryggsäck: Ja
Packvolym: 26 L
Vikt: 2063 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Ryggöppning: Nej
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Skidryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!