JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack - ID: A059033

Black DiamondJetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack från Black Diamond

JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack från Black Diamond använder sig av det kondensatorbaserade Alpride E1-systemet, vilket är en ny innovation inom airbag-packtekniken. JetForce Tour har ett helt elektroniskt, turbinbaserat fläcksystem som drivs av superkondensatorer, vilket gör det enkelt att resa. Förpackningen har en dedikerad lavin- säkerhetsficka, som rymmer ett spadehandtag, sond och spadeblad perfekt. Det bekväma höftbältet har en stickaficka och det medföljer också med en vanlig benögla för att förhindra att förpackningen dras över huvudet vid ett snöskred.
 • Alpride E1 är ett banbrytande superkapacitatets airbag-system, uppladdningsbart och kraftfullt. 
 • Laddar på mindre än 1 timme via mikro-USB- eller AA-batterier
 • Dedikerad avy-utrustningsficka
 • Rymlig tillbehörsficka
 • Hjälmhållare, höftbältesstickficka och inre tillbehörsficka.
Egenskaper för JetForce Tour 26 L Avalanche Airbag Pack:
Lavinryggsäck: Ja
Packvolym: 26 L
Vikt: 2063 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Ryggöppning: Nej
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Skidryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!