Mega Snow 4P Tent - ID: A076312

Nyhet!

Black DiamondMega Snow 4P Tent

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mega Snow 4P Tent från Black Diamond

Mega Snow 4P Tent från Black Diamond är ett universellt baslägerskydd; med en snökjol som tätar kanterna snö, samtidigt som det användbara inre utrymmet blir större. Ett unikt ventilationssystem gör att ångor släpps ut utan att öppna dörren. 30D polyestertyget är sömtätt, slitstarkt, lätt och sjunker inte i våta miljöer. En enda tältstång i kolfiber gör installationen snabb och enkel, medan de extra fästpunkterna för stormlinor gör tältet mycket vindstabilt. Det här tältet är den ultimata kompanjonen för expeditioner.
 • Plats för fyra personer med enkel dragkedjeöppning
 • 30D polyestertyg sjunker inte i våta förhållanden
 • Helt tejpade sömmar
 • Tältstång i kolfiber ingår
 • Snökjol
 • Pole Link Converter™ för uppsättning med skid-/vandringsstavar
 • Area: 7,29 m2
Egenskaper för Mega Snow 4P Tent:
Avsett för antal personer: 4 pers
Totalvikt: 1650 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 270 x 270 x 165 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 37 x 15 cm
Antal ingångar: 1
Yttertältsväv: Polyester
Tjocklek yttertältsväv: 30 D
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Tältkåta

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!