Men's Distance Wind Shell - ID: A067042

Black DiamondMen's Distance Wind Shell

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Distance Wind Shell från Black Diamond

Distance Wind Shell från Black Diamond är ett skyddande lager med extra väderbeständighet för bergsäventyr. Med Green Theme Technologys revolutionerande Breathable Water Protection-teknik - en helt ny miljövänlig PFC-fri DWR som är överlägsen i prestanda och hållbarhet än alla andra DWR-lösningar. Distance Wind Shell kan packas ner i sin egen bröstficka och fästas i karbin. Herrstorlekar.
 • Luftgenomsläppligt tyg ger bra andningsförmåga för intensiva aktiviteter
 • Hjälmkompatibel huva
 • Kan packa ner i egen ficka
 • Justerbar nederkant
 • Elastisk manschett
 • Passform: Slim

Material:
 100% nylon.
Egenskaper för Men's Distance Wind Shell:
Vikt: 98 g
Huvudmaterial: Nylon
Huva: Fast
Antal fickor: 1 st
Vindtät: Ja
Stretch: Nej
Justerbar midja: Ja
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Vandringsjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!