Men's Element Hoody - ID: A070722

Black DiamondMen's Element Hoody

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Element Hoody från Black Diamond

Men's Element Hoody från Black Diamond är en den ultimata fleecen för teknisk prestanda i klättring eller skidåkning, kan Element Hoody från Black Diamond agera som ett fristående skyddande yttre lager eller användas som ett termoregulerande mellanlager som ger värme. Element Hoody med Green Theme Technologys Empel Breathable Water Protection är vattenbeständigt, medan den vävda framsidan och den borstade baksidan ger värme vid kallt väder. Den justerbara huvan är tillverkad för att passa över en klättringshjälm. Två sele-kompatibla handfickor. Herrstorlekar.
 • GTTs Empel Breathable Water Protection Technology - En revolutionerande vattenfri och PFC-fri DWR som är överlägsen i prestanda och väsentligt mer hållbar än andra DWR-lösningar
 • Två sele-kompatibla handfickor
 • Vikt: 490 g
 • Passform: Normal

Material: 90% polyester, 10% elastan.
Egenskaper för Men's Element Hoody:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Mellanlager Tröjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!