Men's Vision Down Parka - ID: A058983

Black DiamondMen's Vision Down Parka

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Vision Down Parka från Black Diamond

Men's Vision Down Parka från Black Diamond är en varm, isolerad jacka fylld med RDS-certifierat HyperDRY ™ gåsedunisolering som motstår fukt och ger värme under kalla förhållanden. Jackan erbjuder ett fantastiskt skydd genom sitt skal av ultratåligt japanskt tyg. Den justerbara isolerade luvan ser till att hålla ditt huvudet varmt även när du bär hjälm. En tvåvägs-dragkedja ger enkel åtkomst till eventuella rep-verktyg. Rejäla fickor gör det möjligt att förvara större handskar, vattenflaskor och andra nödvändigheter.
Material:

Skal:
20D Nylon med flytande kristallpolymer ripstopp och DWR-finish (38 gsm, 93% Nylon, 7% polyester)

Isolering:
800 fyllkraft RDS-certifierad gåsdun med DWR-behandling (90% dun, 10% fjäder, gåsedun)

Foder:
20D nylon vanlig vävd med DWR (37gsm, 100% Nylon)
Egenskaper för Men's Vision Down Parka:
Vikt: 580 g
Fillpower: 800 cuin
Membran: Nej
Huvudmaterial: Nylon
Huva: Fast
Antal fickor: 6 st
Fyllning: Dun
Andel dun: 90 %
Andel fjäder: 10 %
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Vinterjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!