Mercury Mitts - ID: A014329

Black DiamondMercury Mitts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mercury Mitts från Black Diamond

När det riktigt gnistrar ute och termometern helst vill sticka på solsemester, då kommer du att uppskatta Mercury Mitts från Black Diamond. Vantarna är dock inte bara riktigt värmande, utan fungerar lika bra på vårkanten tack vare att de går att använda utan de urtagbara innervantarna. Eller så använder du innervantarna på egen hand, de har pekfingret för sig självt så att du behåller fingerfärdigheten. Ytterskalen är 100% vattentäta tack vare sina BDry-membran.

De vattentäta Mercury Mitts bjuder på skön värme i de kallaste av förhållanden. Samtidigt ger de urtagbara innervantarna dig alla möjligheter att hänga med och se till att du har rätt värme även när våren kommer.

 

Egenskaper:

 • Urtagbara innervantar, 100% vattentäta tack vare BDry-membran
 • Lätt nylonväv, 4-vägs stretch, Perte Shield
 • Innerhandskarna är fodrade med 340 grams PrimaLoft Gold fleece
 • Getskinn i handflatorna, kevlarsömmar
 • Innerhandskarna har pekfingret separerat (lobsterkonstruktion)
 • Temperaturområde: -12 till -29 grader (som hel handske) 
 • Vikt: 260 gram/par
 • Material: Yttervantar 100% nylon, Getskinn i handflatorna, Foder 100% polyester Primaloft One
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Skidhandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!