Momentum Harness Kids' - ID: A068700

Black DiamondMomentum Harness Kids'

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Momentum Harness Kids' från Black Diamond

Momentum Harness Kids' från Black Diamond är en barnsele för blivande klätterfantaster och är byggd på samma sätt som vuxenselen fast i mindre storlek. Den har liksom vuxen-varianten Dual Core Construction som använder två smala band av höghållfasta band på yttre kanter av midjebältet. Den har även en ventilerande OpenAir-skuminsats i mitten för större luftighet. För växande barn används rakFIT-benjusteringssystem en enkel glidjustering för att snabbt och enkelt justera diameter på benslingan och ge ett stort utbud av passform. Specifikationer:
 • Förgängad snabbfäste för midjebältespännet
 • trakFIT ™ -justering för enkel anpassning av benslingor
 • Justerbar bakre elastisk stigare
 • Två tryckformade växelslingor
Size Range :   
ONE SIZE
Waist: 56-69 cm (22-27 in)
Leg: 41-51 cm (16-20 in)
Egenskaper för Momentum Harness Kids':
Vikt: 240 g
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!