Momentum Harness Kids' - ID: A068700

Black DiamondMomentum Harness Kids'

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Momentum Harness Kids' från Black Diamond

Momentum Harness Kids' från Black Diamond är en barnsele för blivande klätterfantaster och är byggd på samma sätt som vuxenselen fast i mindre storlek. Den har liksom vuxen-varianten Dual Core Construction som använder två smala band av höghållfasta band på yttre kanter av midjebältet. Den har även en ventilerande OpenAir-skuminsats i mitten för större luftighet. För växande barn används rakFIT-benjusteringssystem en enkel glidjustering för att snabbt och enkelt justera diameter på benslingan och ge ett stort utbud av passform. Specifikationer:
 • Förgängad snabbfäste för midjebältespännet
 • trakFIT ™ -justering för enkel anpassning av benslingor
 • Justerbar bakre elastisk stigare
 • Två tryckformade växelslingor
Size Range :   
ONE SIZE
Waist: 56-69 cm (22-27 in)
Leg: 41-51 cm (16-20 in)
Blank
Egenskaper för Momentum Harness Kids':
Vikt: 240 g
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!