RockLock Screwgate Carabiner - ID: A068674

Black DiamondRockLock Screwgate Carabiner

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om RockLock Screwgate Carabiner från Black Diamond

Rocklock Screwgate Carabiner från Black Diamond är en stor karbinhake med lås, RockLock är perfekt för "belaying", "rappelling" eller förankringar, och har en smidd lätt konstruktion, en ny designad "rygg" för bättre hantering och en större repbärande yta för större hållbarhet. Specifikationer:
 • Fyrkantiga gångjärnsänden håller beläggningsslingan säkert på plats
 • Lätt krökt rygg maximerar portöppningen
 • Keylock-nose förhindrar "snagging"
 • Manövrerbar med en hand
 • Typ H- eller HMS-kontakt. 
  För dynamisk "belaying" med en Munter Hitch eller belay-enhet.
Egenskaper för RockLock Screwgate Carabiner:
Vikt: 85 g
Black Diamond delar med dig en passion för att utöva aktiviteter i det fria. Om så det är på sten, is eller snö. Ur denna passion skapas de erfarenheter som driver dem till att utveckla den bästa möjliga utrustningen till ditt nästa äventyr. Det som började med ett städ och en hammare i ett plåtskjul för att tillverka utrustning till de närmaste klätterkompisarna, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är en del av en friluftsrörelse som växer sig allt starkare i hela världen. Sedan 1957 har deras innovativa utrustningsdesign satt standarden för säkerhet och användarvänlighet. Ett resultat av att de som jobbar på Black Diamond är själva klättrare, skidåkare, vandrare, löpare, passionerade friluftsmänniskor. De är ett företag som drivs av användare. Det är vilka de är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!