Sabretooth - ID: A063726

Black DiamondSabretooth

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sabretooth från Black Diamond

Sabretooth Crampon är Black Diamonds bästa allround stegjärn. Den är konstruerad i rostfritt stål med allsidiga horisontella front-taggar och mer tekniska sekundär-taggar. Passar till klättring av enklare is-rutter och är samtidigt perfekt att ha på glaciärturer. Sabertooth Clip har låg-profil justerbara spännen på hälen, vilket ger en noggrann och precis passform. Utrustad med justerbara band för bästa anpassning emot kängorna. Denna modellen passar för alla typer av vandringskängor utan tå-kant.
 • Material: Rostfritt stål
 • Storlek: Passar EU 36-46
 • Clip: 910g, passar skor utan tåhätta
 • Pro:890 g, rymmer sko med tåhätta
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!