Spot Lite 200 Headlamp - ID: A070754

Black DiamondSpot Lite 200 Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spot Lite 200 Headlamp från Black Diamond

Spot Lite 200 Headlamp från Black Diamond är en lättviktig, liten och kompakt och pannlampa - perfekt att ta med sig i väskan eller förvara i handskfacket i bilen för spontana löp- eller klätterturer. Pannlampan har en multifacetterad optisk lins-design och flera olika ljuslägen för att du ska kunna anpassa ljusstyrkan efter dina behov - både för närhet och distans, dämpat och strobe, och ett nattläge med rött ljus - som tack vare PowerTap-teknologi kan aktiveras utan att starta det vita läget först. Dessutom har ljuslägena en hög optisk effektivitet och förlängd batteritid. Pannlampan har även en vattentät och ergonomisk design med bra balans, som fortsätter att lysa upp mörkret även om det stormar.
 • Upp till 200 lumen på maxinställning
 • Den mångfacetterade optiska objektivdesignen går på två AAA alkaliska, uppladdningsbara eller litiumbatterier
 • Inställningarna inkluderar full styrka i närhets- och distanslägen, dimning, strobe, rött nattläge och låsläge
Egenskaper för Spot Lite 200 Headlamp:
Vattenskydd: IPX8
Max Batteritid: 60 h
Vikt: 81 g
Antal batterier 32 st
Batterier medföljer: Ja
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 200 Lm
Max räckvidd: 64 m
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!