Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Super Chute Rope Bag - ID: A063708

Black DiamondSuper Chute Rope Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Super Chute Rope Bag från Black Diamond

Super Chute Rope Bag från Black Diamond är en väska för ditt klätterrep. Den integrerade tarpen gör att det går snabbt och enkelt att packa ihop. Kompressionremmar och axelrem för en kompakt och bekväm transport till och från väggen med ett klätterrep som är upp till 80 meter långt.
 • Kompressionremmar med metallspännen
 • Två invändiga öglor
 • Justerbar axelrem
 • Plats för ett rep upp till 80 meter långt
 • Tarpens storlek: 126x146 cm
 • Volym: 25 L
Egenskaper för Super Chute Rope Bag:
Vikt: 490 g
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!