BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Kampanj

Black DiamondVenom Adze Ice Axe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Venom Adze Ice Axe från Black Diamond

Venom Adze Ice Axe från Black Diamond är en isyxa för teknisk isklättring, fjällvandring eller expeditioner. Huvud av rostfritt stål, integrerat grepp och asymmetriskt vinklat skaft för hög säkerhet och lätthet när du svingar yxan. En glidande FlickLock erbjuder ett justerbart andra grepp när du går uppför brant snötäckt mark.
 • Rostfritt stål med integrerad skarv i huvudet
 • Asymmetriskt vinklat skaft med integrerat grepp
 • Justerbar FlickLock
 • Cen-B certifierad
 • Vikt:
  50 cm: 514 g
  57 cm: 545 g
  64 cm: 574
Egenskaper för Venom Adze Ice Axe:
Redskap: Yxa
Hopfällbar: Nej
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Övriga verktyg & redskap

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!