Women's Recon Stretch Ski Shell - ID: A043926

Black DiamondWomen's Recon Stretch Ski Shell

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Recon Stretch Ski Shell från Black Diamond

Women's Recon Stretch Ski Shell från Black Diamond är konstruerad för att hantera puderdagar, oavsett om du är i eller utanför pisten. Recon Ski Shell har 4-vägs stretchväv och den vattentäta / andningsbara BD.dry ™ -lösningen, vilket gör den till ett mångsidigt skal plagg för skidåkning under säsongens alla dagar. Recon Ski Shell är konstruerad för skidåkaren som kräver prestanda och komfort. Jackan är gjord i ett hållbart 4-vägs stretchtyg med den vattentäta / andningsbara lösningen, BD.dry ™, för att leverera en jacka som är redo för alla skiddagar.

 • Tillverkad i  BD.dry ™
 • 4-vägs sträckskalduk
 • Skidhjälmskompatibel huva
 • PU-belagd dragkedja
 • DWR behandlade Pit zips för ventilation
 • Fickor på framsidan
 • Bröstficka
 • 3L stretchväv från Japan med Jersey Backer, 84% Nylon, 16% Elastan
Egenskaper för Women's Recon Stretch Ski Shell:
Vattentät: Ja
Membran: Annat
Huvudmaterial: Syntet
Huva: Fast
Membranteknik: 3-lagers
Stretch: Ja
Liftkortsficka: Nej
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Topptursjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!