Zip Lantern - ID: A043899

Black DiamondZip Lantern

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Zip Lantern från Black Diamond

Zip Lantern från Black Diamond är en innovativt lykta som kombinerar en ficklampas precisionsstråle med en lyktas förmåga att lysa upp. Innuti en frostat glob, erbjuds 1 LED på 150 lumen av närbelysning för matlagning, vård av utrustning eller kartnavigering. I ficklampsläge ger lampan 90 lumen. En enkel hopfällbar krok på toppen gör det lätt att hänga från en gren eller motsvarande.
 • 1 LED med 150 lumen (max inställning) är innesluten i frostat klot, omgivande ljus i lyktläge
 • 1 LED med 90 lumen i ficklampsläge
 • Lykt-, ficklampor och dämpningslägen fungerar alla från en enda omkopplare
 • Fällbar krok i toppen
 • Drivs av 4 AAA-batterier (ingår ej)Egenskaper för Zip Lantern:
Vattenskydd: IPX4
Vikt: 103 g
Bränsle: Batteri
Antal batterier 4 st
Max Ljusstyrka: 150 Lm
Black Diamond delar samma erfarenheter som du får på sten, is och snö och dessa erfarenheter driver oss till att skapa bäst möjlig utrustning till vår globala familj av klättrare, skidåkare och friluftsentusiaster. Det som började med en städ och en hammare i trädgården, har nu växt sig till ett globalt företag med kontor på tre kontinent. Black Diamond är ett företag som inte bara är för bergsklättrare och skidåkare, men som även står för andan i sporten, deras värden och mål, i förtid, nutid och framtid. Sedan 1957 har vår innovativa utrustningsdesign satt en standard för ett antal områden. Det här är delvis ett resultat av dedikation, önskan och flit från ett underbart team människor. Det är även en produkt av det faktum att vi alla också är klättrare och skidåkare själv. Vi är et företag som drivs av användare. Det är vem vi är.

Mer från Black Diamond

Visa alla Lyktor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!