Bliz

-
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan ett par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant utformade, med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Bliz

(37 produkter)

Behåll fokus med bra glasögon

Både vind, smuts och yrande snö kan vara störande moment i de flesta utomhusaktiviteter och sporter. Införskaffar du ett par ordentliga och komfortabla glasögon minskar du risken för irriterade ögon eller att bländas av solen mitt i något viktigt moment.

Glasögon för ett stort antal aktiviteter

Bliz tillverkar glasögon för en rad olika aktiviteter. Från de som är specialutformade för exempelvis längdskidåkning och skidskytte, eller de som går att använda till en mängd olika anvädningsområden, oavsett du tar dig fram på längskidor, cykel eller springer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!