Active Tempo Smallface - ID: A030921

BlizActive Tempo Smallface

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Active Tempo Smallface från Bliz

Active Tempo Smallface från Bliz är i grunden samma modell som tempo men mindre och således anpassad för mindre ansikten. Tempo är en väldigt lätt modell som är designad för att både sitta lätt på näsan och samtidigt maximera sikten när du utöver olika sporter.

Tempo smallface är tillverkad i det lätta och flexibla materialet tr90 och kommer med en extra lins, 20mm justerbart band och justerbara skalmändar och näsdel i friktionsgummi. 

 • 100% UVA och UVB skydd
 • Okrossbaralinser
 • Ett hårt skyddande fodral med fickor för extra linser

Egenskaper för Active Tempo Smallface:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!