Active Tracker Ozon - ID: A030920

BlizActive Tracker Ozon

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Active Tracker Ozon från Bliz

Active Tracker Ozon från Bliz är en hybridmodell och en vidareutveckling av tracker som passar lika bra till sport som till mer icke sportsliga aktiviteter. Tracker ozon är unik för sin flexibilitet och design med en avtagbar jaw bone som ger större mångsidighet i både utseende och funktion. Använd dem med full ram eller utan ram, allt efter tycke och smak.

Tracker ozon är tillverkad i det lätta och flexibla materialet TR90 och kommer med ett extra par linser, 20mm justerbart band och justerbara skalmändar och näsdel i friktionsgummi. Det följer även med en extra side shield i matchande färg för att skydda mot solens strålar ytterligare.
 • 100% UVA- och
  UVB skydd
 • Okrossbara
  linser i Polykarbonat
 • Hårt skyddande
 • fodral med fickor för extra linser


Egenskaper för Active Tracker Ozon:
Fotokromatisk lins: Nej
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!