Alpha Mips - ID: A065544

BlizAlpha Mips

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpha Mips från Bliz

Alpha MIPS från Bliz är hjälmen för dig som uppskattar komfort och prestanda. Oavsett om du cyklar i öppet landskap eller tar dig an ditt favoritspår i skogen. Alpha MIPS är utvecklad med input från World Tour-idrottare och ger ett kylande och bekvämt skydd. Dess ventilerade polykarbonatskal är tillverkad med en lätt EPS-kärna och har justeringsmöjligheter som gör att hjälmen sitter lätt och säkert på huvudet. Med MIPS-versionen får dessutom huvudet ett extra skydd vid en eventuell krasch. Vårt Max-Airflow ventilationssystem fördelar luftflödet i hjälmen baserat på din hastighet och ger en bättre ventilation i olika förhållanden. Oavsett om du strävar efter att bli en World Tour-idrottare eller bara en helgkrigare, så ger Bliz Alpha dig rätt förutsättningar att lyckas.
 • Låg vikt: 220g (S/M)
 • Polykarbonat skal: Alpha har ett yttre skal av polykarbonat för bra slaghållfasthet.
 • EPS Kärna: Bliz Alpha är tillverkad av en EPS-kärna som ger låg vikt och hög slaghållfasthet för att på bästa sätt absorbera eventuella kollisioner.
 • Airflow Ventilation System™: Bliz eget luftflödesventilationssystem utvecklades med låg- och höghastighetsstudier för vätskedynamik för att leverera ideala luftflödeshastigheter. Resultatet är en hjälm som ger trevlig och effektiv ventilation för ökad komfort och säkerhet. 
 • Justerbar strap: Den justerbara strapen möjliggör bra passform och ökad komfort.
 • 2-vägs justeringsystem i nacken: Du kan justera din hjälm så att den blir mindre eller större. Du kan också justera hur den sveper upp och ner i nacken för att ge bästa möjliga passform.
 • Säkerhet: MIPS-systemet gör en mycket säker hjälm ännu säkrare. MIPS-systemet som är monterat närmast huvudet säkerställer att hjärnan får ett extra skydd mot rotationsskador vid en eventuell krasch.
Egenskaper för Alpha Mips:
Kön: Unisex
Rotationsskydd: MIPS
Justerbar: Ja
Vikt: 220 g
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Cykelhjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!