Drift - ID: A065561

Kampanj

BlizDrift

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Drift från Bliz

En utmanare, en följeslagare. Drift från Bliz är en modell gjord för att passa det mesta. Ett utmärkt val till multisport, både för vardagsbruk och mer krävande situationer. Drift är designad för att passa olika ansiktstyper. Modellen ger bra skydd och bekvämlighet med en ram som täcker stora partier runt ögonen. Linsen är okrossbar med 100% UV-skydd och håller hög optisk kvalitet. Ett perfekt val om du behöver snygga sportglasögon som hänger med dig på alla äventyr. Linsegenskaper: Linsen håller hög optisk kvalitet och är tillverkad i okrossbar X-PC för att ge högsta graden av skydd och klar sikt i alla väder. Linsen ger 100% UV-skydd.

Material: Drift tillverkas i materialet Grilamid TR90. Det är ett högteknologiskt material som ger låg vikt och mycket hög flexibilitet. Tack vare det materialet är Drift lika bekväma att bära i höga temperaturer och isande kyla.

Justeringsmöjligheter: Drift passar de flesta ansikten med sin heltäckande design som ger skydd mot ljusinsläpp och oönskad vind. De hålls stadigt på plats med hjälp av gummipartier vid näsdelen, och på insidan av skalmändarna.

Modell - Lins - VLT
Black - Smoke Blue Multi - 14%
Black - Smoke Red Multi - 14%
Egenskaper för Drift:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbyteslins ingår: Nej
Linsklass (EN 1938): 3
Ljusgenomsläpp: 14 %
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!