Hybrid - ID: A039806

BlizHybrid

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hybrid från Bliz

En av Bliz främsta modeller som ofta används på elitnivå. Hybrid är ett oslagbart val för cykel och andra krävande utomhussporter. Hybrid har högre ram, mindre vinddrag och prestanda i toppklass. Inte konstigt att Hybrid är en av marknadens främsta glasögonmodeller i sitt segment. Du får en perfekt kombination av stil, komfort och mångsidighet. Hybrid är utrustad med Hydro Lens Tech™. En okrossbar lins med hög optisk kvalitet för klar sikt. Dessutom medföljer två par extra linser: en klar lins och en kontrastlins som gör att du klarar alla tänkbara väderförhållanden.
Linsegenskaper - Hybrid är utrustad med Hydro Lens Technology™. En lins i okrossbar X-PC med hög optisk kvalitet för klar och skarp sikt i olika väderförhållanden. Dessutom får du med två par extra linser, en klar lins och en kontrastlins. Linsen har komplett UV-skydd, minimalt brytningsfel, repskydd samt har vattenavstötande egenskaper.

Material - Tack vare att Hybrid tillverkas i materialet Grilamid TR90 har vi tryckt ned vikten. Rejält. Under en magisk gräns - Hybrid väger bara 29 gram. Grilamid TR90 har fördelen att vara lika bekväm i stark sol som i isande kyla.

Justeringsmöjligheter - Alla huvud är inte exakt identiska. Därför tillverkar vi Hybrid med justerbar näsdel och justerbara skalmändar. Inga problem att hitta en perfekt passform. Byt lins enkelt när du behöver det, till Hybrid får du med 2 extra linser – en klar och en kontrastlins för att passa alla väderförhållanden.
Egenskaper för Hybrid:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Linsklass (EN 1938): 3
Ljusgenomsläpp: 14 %
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!