Hybrid Smallface - ID: A039809

BlizHybrid Smallface

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hybrid Smallface från Bliz

Hybrid Smallface från Bliz är idealisk för kraven från cyklister, fartåkare och andra höga hastigheter och andra sporter på grund av sin maximala sol- och luftböjning och höga rampositionering. Den är också bra för dem i medelsnabba sporter som söker minimal luftflöde över deras hornhinnor. Unisex. Den är mjuk, justerbara näsdelar och skalmar möjliggör en anpassad passform och finjustering av cirkulationen. Hybrid Smallface väger bara 29 gram. Varje hårdskaligt Hybrid-kit levereras med Perfect Curve-ljus, lågt ljus och tydliga linsuppsättningar, rengöringsduk, plus möjligheten att lägga till Bliz berömda inbyggda goggle-huvudband och Bliz Opti Lens förstorade datorläsare. Sportglasögon perfekt för att hålla fokus och skydda ögonen från sol, vind- och luftfödda partiklar samtidigt som de levererar perfekt fri sikt i varje kroppsposition och hastighet.

Modell - Lins - Extralins 1 - Extralins 2 - VLT
Burgundy - Brown Rose Multi - Clear - Orange - 15%
Pink - Smoke Silver Mirror - Clear - Orange - 11%

Egenskaper för Hybrid Smallface:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Linsklass (EN 1938): 3
Ljusgenomsläpp: 11-15 %
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!