Infinity - ID: A072655

BlizInfinity

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Infinity från Bliz

Tack vare Adjustable Airflow Ventilation System™ är Infinity från Bliz alltid perfekt ventilerad för ökad komfort och säkerhet. En in-mould-konstruktion, innebär en skidhjälm som både har låg vikt, bra komfort och hög säkerhet. Storleken finjusteras med hakremmen och även med ett vred bak i nacken. Fäst dina skidglasögon med spänne i nacken och ge dig ut på äventyr. Infinity är en bra modell för alpin skidåkning och friåkning.

Allmänt
Infinity är en hjälm i in-mould-konstruktion med Bliz unika Adjustable Airflow Ventilation System™ som ger justerbar och perfekt ventilation. En bekvämare upplevelse som bidrar till ökad säkerhet. Skall du ut på äventyr i skidbacken är Infinity ett bra val, både för alpin skidåkning och friåkning. Låg vikt, skön att ha på sig och med bra justeringsmöjligheter.

Material
Infinity är byggd med ett yttre skall av Polykabronat och en inre kärna av EPS.

Ventilation
Bliz unika Airflow Ventilation System™ är noga utprovat för att ge optimalt luftflöde både runt och inuti hjälmen. De effektiva luftkanalerna leder fram precis rätt mängd luft för ökad komfort. Med Infinity kan du även justera ventilationen för bästa komfort vid både högre och lägre farter.

Säkerhet
Infinity är en in-mould hjälm med ett yttre skal i Polykarbonat som är hårt och mycket tåligt. Insidan är av EPS vilket gör hjälmen känns lätt, bekväm och säker att använda. Justerbara reglage vid hakbandet och i nacken ger bra passform vilket är viktigt för säkerheten.

Vikt och storlek
Infinity finns tillgänglig i storlekarna S (52-54 cm), M (54-58 cm) och L (58-62 cm). Vikten på small och medium är 425 gram. Vikten på large är 433 gram
Egenskaper för Infinity:
Kön: Unisex
Rotationsskydd: Nej
Urtagbar lining: Nej
Fäste för goggles: Ja
Justerbar: Ja
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!