Motion - ID: A073358

Kampanj

BlizMotion

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Motion från Bliz

Strömlinjeformade, enkla med fantastisk passform. Motion från Bliz har en snygg design som passar till flera olika utomhussporter. Den lätta vikten och höga komforten gör dem till ett uppskattat val. Motion är en mer renodlad modell som utmärker sig med bra passform och komfort. Motion har en okrossbar lins med 100% UV-skydd och hög optisk kvalitet.
Linsegenskaper: Motion har en lins med hög optisk kvalitet. Linsen tillverkas i okrossbart X-PC. Du får högsta graden av skydd och klar sikt i alla väder. Motion finns med lins i filterkategori 2 eller 3, naturligtvis med 100% UV-skydd.

Material: Motion är tillverkade i High Impact PC. Det är en polykarbonat särskilt framtagen för att ge hög styrka, låg vikt och lång livslängd. Alla egenskaper som efterfrågas i moderna sportglasögon.

Justeringsmöjligheter: Motion hålls på plats med extra hjälp av friktionsgummi som sitter vid den justerbara näsdelen och runt glasögonens skalmar. Det gör inte bara att de sitter fast, de sitter dessutom fantastiskt bekvämt. Redo att möta alla utmaningar.

Färg - Lins - Filterkategori
Black - Pink with Pink Multi - 1
Egenskaper för Motion:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Nej
Linsklass (EN 1938): 1
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!