Rapid - ID: A030923

BlizRapid

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rapid från Bliz

Rapid är sportglasögon från Bliz med en ram för mindre ansikten, och vilkens lins form och ansiktspositionering gör att den passar utmärkt för medelsvåra aktiviteter där fokus ligger i att skydda ögonen från sol, vind och luftburna partiklar, samtidigt som luftcirkulationen förhindrar att linserna immar igen och håller svetten borta. Rapid är tillverkad i det lätta materialet tr90 och kommer med extra linser, 20mm justerbart band, mjuka och justerbara skalmändar och näsdel. Rapid har även ett avtagbart svettband som effektivt hjälper till så att svett har svårare att tränga ner bakom linserna. Ramens unika linsform ger dessutom bra luftcirkulation för att ytterligare motverka imma på linserna.

Teknisk information:
 • 100% UVA- och
  UVB skydd
 • Okrossbara
  linser i Polykarbonat
 • Hårt skyddande fodral med fickor för extra linser
 • En optisk adapter för inslipning av linser med styrka finns som tillbehör
Egenskaper för Rapid:
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!