Sprint - ID: A030915

Kampanj

BlizSprint

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sprint från Bliz

Sprint är tekniskt avancerade sportglasögon från Bliz med stilren design och överlägsen flexibilitet. En mångsidighet och ett uttryck som gör Sprint till en vinnare, oavsett sport och utmaning. Glasögonen är tillverkade i det högkvalitativa materialet TR90 som ger mycket lätta och flexibla egenskaper.

Modellen är utrustad med en okrossbar Polykarbonatlins med marknadens bästa imskydd och 100% UVA- och UVB skydd.

Sprint levereras med en extra kontrastlins, hårt skyddande fodral med fickor för extra linser, 20mm justerbart band, mjuka samt justerbara skalmändar och näsdel.
Egenskaper för Sprint:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Polariserande: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!