Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Switch Nano Optics - ID: A058869

BlizSwitch Nano Optics

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Switch Nano Optics från Bliz

Switch Nano Optics från Bliz har fler anpassningsalternativ än många andra skidglasögon. Justera luftcirkulationen överst på glasögonen för ett perfekt luftflöde. Justera nässtycket upp och ner för en perfekt och bekväm passform. Lås sidklämmorna och rempositionen i en av tre olika positioner. Byt ut linsen på ett enkelt sätt genom att använda reglaget på sidan av glasögonen. Switch är utrustad med en Nano Optics-laminerad singellins för maximal anti-fog och hållbarhet. Den 40 mm justerbara huvudremmen kommer med silikon för en säker och bekväm placering på hjälmen. De tre lagren av mjukt skum gör att glasögonramen känns bekväm och skonsam mot huden.
Egenskaper för Switch Nano Optics:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Nej
Spegellins: Nej
Anti fog: Ja
Anti scratch: Nej
Linstyp: Enkel
Storlek: Senior
Silicon på insida av band: Ja
Ventilation: Ja
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Skidglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!