Targa - ID: A065563

BlizTarga

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Targa från Bliz

Targa från Bliz är en snygg och tidlös modell som passar lika bra på uteserveringen eller parken som i det aktiva livet. De stora, klassiska pilotglasögonen ger dig bra sikt och håller ögonen trygga med okrossbara linser med hög optisk kvalitet och 100% UV-skydd. Välj Targa som en del i en aktiv livsstil.
Linsegenskaper: Targa har linser som håller hög optisk kvalitet och är tillverkad i okrossbart X-PC för att ge högsta graden av skydd och klar sikt i alla väder. Självklart får du 100% skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

Material: Targas bågar är tillverkade i supermaterialet Grilamid TR90. Därför är vikten låg, och Targa är lika bekväma när det är stekande sol som när vintern är som kallast.

Justeringsmöjligheter: Targa sitter perfekt tack vare friktionsgummi på näsdel och skalmändar. Detta, kombinerat med den låga vikten och det oslagbara utseendet gör Targa till en klar vinnare.

Färg - Lins - VLT - Filterkategori
Black - Smoke Blue Multi - 13% - 3
Egenskaper för Targa:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Nej
Linsklass (EN 1938): 3
Ljusgenomsläpp: 13 %
Polariserande: Nej
Spegellins: Nej
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

Visa alla Solglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!