HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Zonar - ID: A065539

BlizZonar

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Zonar från Bliz

En av de tuffaste utmaningarna som en cyklist kan möta är vinden. En annan är värme. En cykeltävling kan utspela sig i många olika former och scenarier. Som cyklist måste du alltid vara redo och anpassningsbar, precis som din utrustning. Zonar från Bliz är en lätt hjälm med mångsidighet utöver det vanliga. Den unika formen och det justerbara höljet upptill på hjälmen hjälper dig som utövare att vara anpassningsbar. Minska ventilationen genom att dra ner höljet och få maximal aerodynamik. Dra upp höljet för att öka ventilationen och luftflödet. Vår innovativa Airflow Vent Technology™ antingen ökar eller minskar luftmotståndet efter behov. Allt för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas.
 • Polykarbonat skal: Zonar har ett yttre skal av polykarbonat för bra slaghållfasthet.
 • AirFlow Vent Technology™: Vår innovativa Airflow Vent Technology™ gör att du enkelt kan justera luftmotståndet efter behov.
 • Airflow Ventilation System™: Bliz eget luftflödesventilationssystem utvecklades med låg- och höghastighetsstudier för vätskedynamik för att leverera ideala luftflödeshastigheter. Resultatet är en hjälm som ger trevlig och effektiv ventilation för ökad komfort och säkerhet.
 • EPS Kärna: Bliz Zonar är tillverkad av en EPS-kärna som ger låg vikt och hög slaghållfasthet för att på bästa sätt absorbera eventuella kollisioner.
 • Justerbar strap: Den justerbara strapen möjliggör bra passform och ökad komfort.
 • 2-vägs justeringsystem i nacken: Du kan justera din hjälm så att den blir mindre eller större. Du kan också justera hur den sveper upp och ner i nacken för att ge bästa möjliga passform. Inbyggd
 • Inbyggd dockstation: Du kan snabbt och säkert kan sätta dina solglasögon på hjälmen när du inte längre behöver dem.
 • Låg vikt
Egenskaper för Zonar:
Rotationsskydd: Nej
Kön: Unisex
Justerbar: Ja
Det finns all anledning att inte ge sig ut i naturen utan att par bra glasögon eller goggles. Att kunna se bra, oavsett de olika omständigheter naturen kan bjuda på kan vara avgörande för ett lyckat äventyr. Bliz funktionella glasögon är noggrant uttformade, allt med fokus på komfort som är av största vikt vid alla typer av aktiviteter som innebär mycket rörelse.

Mer från Bliz

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!