Berlin, Boston eller backpacking?

Jaha, nu var det oktober och rätt mörkt ute. För somliga passar väl Lena Anderssons slagdänga ”Är det konstigt att man längtar bort nån gång” sällan bättre in än just nu. Så gör slag i saken och se dig lite om! Alla blivande backpackers är i full gång med att planera sin resa, Berlin är extremt trevligt året runt och i Boston har jag aldrig varit men det är säkert rätt nice där också.

Osprey har till denna höst utökat sitt resesortiment med en ny rullväska.  Ozone heter den och finns i tre volymer, 36 liter, 46 liter eller 80 liter. Stabil, hållbar, lättviktare och lättrullad är endast några fina detaljer. Mellanstorleken Ozone har redan blivit en succé och det beror förmodligen på att den funkar som handbagage, trots sin trevliga volym. Vilket givetvis även den minsta storleken gör.

Ozone 46 Light Grey

På resande fot är det ju även rätt sjyst att ha koll på sina prylar.  Det finns ett flertal olika lösningar för dig som har epitetet ”slarver”.  Packpåsar i olika färger är absolut en utav dem.  Min egen personliga favorit är Air Zippditty från Granite Gear. Funkar till de flesta småprylar och dessutom är de ju så söta och färgglada så man nästan vill ha dem bara för det. Lätta, vattenresistenta och en väv i ripstop nylon. Ta även en kik på Packing Cell från Sea to Summit om du tycker om konceptet och vill ha ungefär sammalika men mer volym. Andra bra packpåsar för din resa hittar du här.

4 packpåsar för under 300 riksdaler

Sist men inte minst har vi ju det där med säkerhet. Givetvis kommer du rätt långt med det sunda förnuftet men det är aldrig fel att vara på den säkra sidan när du är ute på resande fot. Silk Undercover Bra Stash från Eagle Creek  är en rätt kul bra-ha-pryl för dig som kör med bysthållare. Rymmer ditt kreditkort, ID eller körkort och ett gäng med sedlar. Mycket annat smått och gott när det gäller säkerhet och resa hittar du här.

Andra bra säkerhetsprylar: Pacsafe 55 Wirenet, Haglöfs Security Belt & Timbuk2 Pinch Phone Wallet

 


Kommentarer är avstängda.