Dimmigt i Björkliden

…och det var inte riktigt det vi hade hoppats på inför vår premiär på BAMM. Alltid lite krångligare att orientera då och vi är inte direkt särskilt gamla i gamet när det gäller det här med att springa på fjället.

IMG_3740-0.JPG

IMG_3741-0.JPG
Har precis fått några sista-minuten-tips av Björn Rydvall och vi tog fasta på det där med att ”går det för lätt, går det förmodligen för sakta” & ” ha roligt”.

Niklas höll för övrigt bokstavligen på att kräkas idag på morgonen när han skulle få i sig sin frystorkade frukost så han satsar på Pasta Bolognese för hela slanten istället. Alltid ett säkert kort.
Tog en liten uppvärmningstur i gångfart igår och det är ju alltid lika gott att andas fjälluft. Då var dessutom vädret riktigt nice.

IMG_3735-1.JPG

Förutom dimman & frukostfadäsen känner vi oss riktigt taggade. Ska bli kul att äntligen få komma igång imorgon vid 08.00. Visst snurrar det runt en massa tankar i huvudet. Kommer energin räcka? Kommer kroppen hålla? Kommer vi hitta? Antar vi lär bli varse i sinom tid. Förhoppningsvis kommer dock mina små godingar, Salomon Speedcross, stå pall för sten, sten och sten.

IMG_3717-0.JPG

Kommentarer är avstängda.