Eagle Creek karta

Eagle Creek – småförvaring

 

Eagle Creek karta
Eagle Creek karta

Eagle Creek är lite halvnytt i sortimentet och i dagsläget har vi egentligen bara lite småplock därifrån som fylldes på häromdagen. Men vad har de för skojiga produkter då? Man kan väl säga att de är ganska breda inom ”resa och förvaring” med allt från små och smidiga packlösningar tänkta att bära närmast kroppen, via organizers, necessärer och upp till stora ryggsäckar, reseryggsäckar, väskor med mera.

Men det som trillat in nu är mest mindre packlösningar, nedan ett par exempel.

Eagle Creek Pack-it shoe sac

Pack-It Shoe Sac för att förvara skorna lite separerat från övriga packningen kanske? Inte alltid optimalt att stoppa ner de smutsiga och svettiga skorna bland de nytvättade fintshirtarna (eller tom nystrukna skjortor om man har såna böjelser…)

Kompressionspåsar i olika storlekar

Kompressionspåsar kan vara rätt vettigt ibland för att få ner volymen när saker ska packas i ryggsäck, i bilen, i kajaken osv. Eagle Creek har ett par varianter i olika storlekar där luften enkelt kan pressas ur genom en envägsventil. Smidigt!

Hemlig BH-förvaring
Hemlig BH-förvaring

Silk Undercover bra stash är en liten praktisk förvaringspåse för att hänga på bikini eller bh-bandet. Klart skojig pryl. Inte för de stora tunga sakerna kanske, men för nåt litet smått :)

Mer från Eagle Creek finns här.