En REA som vi vill ha den

Realisation, eller REA är väl egentligen ett riktigt slitet begrepp, eller hur? Vi ser det varje dag, på webben, i reklamblad och inte minst i butikernas skyltfönster. Nog kan man tycka att vi på nåt sätt borde bli immuna eller avtrubbade. Men icke, vi fastnar där gång på gång. Allt på grund av de där tre små bokstäverna i rätt följd. Eller små och små, de tenderar att kunna vara lite påträngande stora ibland…

Med den inledningen vill vi meddela att vi nu drar igång vår stora sommarrea! Men till skillnad från det gängse och ack så tråkiga förfarandet med ett fåtal lockprodukter har vi här valt att presentera några av våra favoriter ur reasortimentet. Och det handlar om de grejer vi har mest av på lager, så att många av er som följer oss här på Outnorthbloggen kan få glädjen att göra riktigt fina fynd. För så tycker vi på Outnorth att en rea ska vara. Tipsen kommer denna gång från Anna och Oskar som jobbar med att presentera de produkter vi säljer på Outnorth.com
Nu kör vi!

kollage oskar

För löparen som vill ha närkontakt med naturen Trail Glove och Pace Glove från Merrell.

Löparen som önskar bästa grepp om läget i alla förhållanden väljer Certo eller Certo-L från Icebug. Oskars favoritsko som får gå varm på de Öländska stigarna.

Vill du ha en mer uppbyggd och dämpande löparsko, så se på XR Mission och XR Mission W från Salomon.

Nån snygg och funkis tröja för löprundorna eller träningen, se på Trail Runner Tee för herrar eller Trail Tee för damer.

Och just det, missa inte den extremt lätta och snygga västen Shield Comp Vest eller Shield Comp Q Vest från Haglöfs. Perfekt att ha med på cykel-/löprundan om det blir ett väderomslag.

När du inte tränar är det ju alltid skönt att hålla en avslappnad stil, The North Face Base Camp Flip-Flops funkar alltid så länge det är frostfritt. Damer väljer Base Camp Trifecta.

Vandrare, se på Solid Lite och Solid Lite Q från Haglöfs. I kombination med Lite Trek Pant och Lite Q Trek Pant eller Lite Q Tour Skirt blir det sköna turer. Herrar som vill lufta benen väljer Trekker Short från The North Face. Och så är ju Salomons Wayfarer Capri bara så sköna som vardags- och finbyxor under sommarhalvåret!

Arli LS Shirt eller Arli SS Shirt från Haglöfs är herrskjortorna som funkar lika bra ute i skogen som på jobbet. Mt Labyrinth från Tierra ger en ännu mer avslappnad look.

Sen är det väl bara att inse, hösten kommer om ett tag och då vill vi ju inte tvingas vara inne i onödan. Bogong/Packaway set från Mammut är riktigt fina regnkläder för herrar.

Och Fjällrävens eleganta Greenland Parka Light är en herrjacka du kan njuta av länge, oavsett väder. Damerna ser närmare på Nora Women’s Parka från Didrikson.

kollage förslag (2)

Sommaren har varit och är fortsatt underbart solig! Än finns det många bad kvar, och nu rear vi de finaste badkläderna från säsongen. Kanske planeras en utlandstrip i vinter? Ljuvliga Pranamönster som slår alla enfärgade badkläder. Marina Triangle Top i kombo med Raya Bottom kanske?

Varför är man sämre på att köpa nya löparunderkläder än vanliga underkläder? Eller det kanske bara är jag. Nu är det fasen dags att uppdatera garderoben undertill för träningen också! Fina priser på Haglöfs Actives cool Q boxer. Och när man ändå håller på kanske det är dags att se över resten av träningsgarderoben. Gillar du kompression? Exo IV ¾ Tights från Salomon!

En riktig favorit som vi sålt mängder av är Tierras Moyie check shirt. Fin lite a-linjeformad modell som är smickrande för alla.

Annas favoritskaljacka är på rea. Det är nästan så hon längtar efter lite regn och blåst för att kunna använda den, Surpass Shell Jacket. Behöver du en regnjacka är det fyndläge nu. Marmots klassiska Precip är mycket mer än bara en regnjacka. Mer som ett skyddande skal som andas, perfekt i ryggsäcken!

Annas definitiva favorittröja Power Houdin från Houdini är med i sommarrean! Yippie-ka-yey!

När vi testade Salomons trailrunningsortiment i våras provade jag (Anna) Sense Mantra W. Och de levererade! Har varit sugen på dem sen dess. Nu kan du fynda dem och börja springa i terrängen!

För barnen
Uteliv kräver bra kläder! Särskilt för de små som är ute i ur och skur och verkligen behöver både funktion och riktigt bra kvalitet. Rusta upp barnens garderober inför förskola och skolstarter! Superpriser på Didriksons, Reima, Kozi Kidz och Isbjörn.  Se på dessa!

R-Tec Radiate, Spektri Microfleece och stöveln Robust Heritage från Tretorn är bara några exempel på fina klipp.

Det där blev många fina grejer att välja bland. Vi hoppas att ni också tycker det och att ni uppskattar vårt sätt att se på hur en rea ska vara.

Hälsningar från Anna och Oskar på Outnorth

Ett svar till “En REA som vi vill ha den”

  1. Henrik

    Kul! Riktigt mycket trevligare än XXL vräkiga blad. Ge järnet! Henrik på Ledgenomexempel.se

Kommentarer är avstängda.