Entrén på plats

Fair Enough närmar sig och stor Outlet

 

Entrén på plats
Entrén på plats

Nu börjar Fair Enough närma sig med stormsteg, det pysslas, byggs och fejas i Bodafors. Än så länge inte alls helt klart, men det tar sig, om ett knappt dygn är allt klart och besökarna kommer farande från när och fjärran.

Och förutom det vanliga trevliga upplägget med trevlig mässa, massa kläm och känn, snack och tjöt så har vi såklart massa finfina erbjudanden.

Och sen är det ju dessutom

10-årsjubileum på Fair Enough!

10 % på hela sortimentet!

10-tals andra mässerbjudanden!

10 kubikmeter Outletprylar! Minst!

Del av Outleten, mycket, mycket prylar blir det
Del av Outleten, mycket, mycket prylar blir det

Dom allraallrabästa klippen dom kan du göra i vår supermegaextraextrastora Outlet här är det halva priset på allt! Ingen snikrea här inte! Ja, just det vi har nån kubikmeter undantag också, det är ett bra gäng prylar som är enhetsprissatta med riiiiiktigt låga priser som innebär både 60, 70 och faktiskt även 80 % i rabatt! När vi öppnar på fredagen är det förstås riktigt nypåfyllt & fint, detta räknar vi med räcker över lördagen, inför söndagens öppning klockan 10 kommer vi krama ur det sista ur vårt lager och göra en påfyllning igen.

Tentipi först på plats. Snart 50-talet tält till i stor tältutställning
Tentipi först på plats. Snart 50-talet tält till i stor tältutställning
Stranden. Litelite is kvar en bit ut, det sista släppte från stranden i förmiddags. Hyfsad tajming.
Storesjön redo för provpaddling. Litelite is kvar en bit ut, det sista släppte från stranden i förmiddags. Hyfsad tajming.
Kommentarer är avstängda.